ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

زمان اعلام مربی جدید استقلال از میان لیست ۳۰ نفره

فرشید سمیعی معاون حقوقی استقلال در گفتگوی زنده با برنامه شب های فوتبالی درباره انتخاب سرمربی جدید گفت: از روز اولی که تلاش برای انتخاب سرمربی شروع شد، در هیئت مدیره فقط یک مربی ایرانی و حدود 30 مربی خارجی به عنوان گزینه مطرح شدند. این افراد بر اساس شرایط زندگی، نوع فرهنگ، نوع سیستم هایی که استفاده می کنند و... توسط یک گروه کارشناسی که آقای آجورلو بر آن اشراف داشتند، انتخاب شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وی ادامه داد: نهایتا این تعداد به حدود 3، 4 مربی کاهش یافت. طی این مدت و در روزهای متمادی، کار کردیم و جزئیات را بررسی کردیم که آیا (این افراد) می توانند مسیر قهرمانی را ادامه دهند یا خیر. چون ملاک مدیران، ادامه مسیر قهرمانی استقلال است. به این دلیل روی این مسئله تأکید می کنم چون یکی از معیارها و ملاک های ما (برای انتخاب سرمربی)، تکرار قهرمانی است.


معاون حقوقی استقلال ادامه داد: در کل دنیا 15، 16 روز زمان زیادی نیست که شما بخواهید این پروسه را طی کنید. یک سری شایعات و شائبات پیش آمد. علت این است که این سکوت در فصل گذشته به نفع استقلال تمام شد و مثلا ما توانستیم زمانیکه بازیکنی نیاز داشتیم، با استفاده از همین سکوت، آن بازیکن را با نصف قیمت در ترانسفرمارکت به استقلال انتقال دهیم. این در حالی است که در موارد مشابه وقتی اسم لو می رود، متأسفانه برخی از افراد ورود می کنند و قیمت بالاتر می رود.


وی خاطرنشان کرد: نقل و انتقالات پیش می رود. استقلال قهرمان لیگ بوده است. نقاط ضعف تیم در چند پست آنالیز شد و در آن بخش ها اقدام کردیم. خوشبختانه مذاکرات با بازیکنان خوب پیش رفته و افراد باقیمانده که جذب باشگاه خواهند شد، به زودی اعلام می شوند. این نوید را می دهم افرادی که مدنظر باشگاه بوده اند، تا این لحظه مشکلی درخصوص جذب آنها وجود نداشته است.


او صحبت هایش را اینگونه ادامه داد: به امید خدا در همین هفته سرمربی قطعی و نهایی باشگاه استقلال اعلام می شود. در فضای مجازی نام افراد مختلفی مطرح شد ولی موضع رسمی باشگاه این است که در همین هفته مربی معرفی خواهد شد.


وی در مورد اینکه سرمربی بعدی استقلال خارجی است یا داخلی، پاسخ داد: گزینه داخلی خودتان در جریان هستید. تا این لحظه که در خدمت شما هستم، گزینه خارجی اولویت دارد و ملاک مذاکرات باشگاه است.


سمیعی در پاسخ به این سوال که در صحبت هایش اینگونه برداشت می شود که او عدم جذب سرمربی داخلی را رد نکرده است، گفت: ولی خب می گویم که گزینه خارجی اولویت دارد./ورزش سه

ارسال نظر